Nyt badeværelse? Vi har ekspertisen!

Hos Rudersdal VVS er vi eksperter i badeværelsesløsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Vi kreerer et nyt badeværelse til dig, der har behov herfor i Birkerød eller andre steder i Nordsjælland.

​Alt for ofte ser vi badeværelser, som er selvgjorte eller som er opført af håndværkere, der ikke har stillet de nødvendige kvalitetskrav.

Et nyt badeværelse koster mange penge og skal gerne holde i mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt, at det bliver lavet ordentligt fra start.​ Og her kommer vi ind i billedet.

Glæden ved nyt badeværelse

Vi ønsker, at vores kunder skal opleve en glæde ved at få nyt badeværelse. Derfor vælger vi hos Rudersdal VVS altid de bedste materialer samt det mest optimale inventar og kvalitetssanitetstyper.

Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde tilbyder vi altid et bredt udvalg både kvalitets- og prismæssigt, der tilfredsstiller selv de mest krævende kunder.​​

​For mere info om dit nye badeværelse

​Et nyt badeværelse starter med en samtale om, hvilke muligheder der skal være. Specielle ønsker og farvevalg gennemgås sammen med dig som kunde, hvorefter vi udarbejder et godt tilbud, inden arbejdet påbegyndes.

Som din ekspert i badeværelsesløsninger står vi gerne for hovedentreprisen og derved koordineringen af alle håndværkere, således at arbejdet udføres bedst muligt.

Kontakt os på tlf. 44 44 41 31 for mere info om nyt badeværelse. eller benyt vores kontaktformular.

Få et tilbud​

Vi ringer dig gerne op med et gratis og uforpligtende tilbud på din VVS- eller blikopgave.

​​Følg Rudersdal VVS på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Rudersdal VVS ApS

Toftebakken 2 G-H, 3460 Birkerød​

CVR: 29326304

Kontakt​

Tlf.: 44 44 41 31

E-mail: mail@vvs-rudersdal.dk